Nicolae Robu: „Suntem în război. Veniţi în Timişoara când lucrurile vor reintra în normal, nu acum!”

Nicolae Robu 3

„Suntem într-un război cu un adversar invizibil, dar unul care creează probleme mai mari decât duşanii din războaiele propriu-zise”, a declarat Nicolae Robu. Primarul Timişoarei îndeamnă, însă, la calm, aducând şi veşti bune, motive de optimism pentru timişoreni.

Acestea vin, îndeosebi, de pe partea medicală, unde Timişoara înregistrează multe succese. Astfel, în ultimele patru zile, din aproximativ 400 de pacienţi care au fost testaţi, doar doi au fost depistaţi pozitivi. În plus, dintre cele 53 de persoane internate la Spitalul „Victor Babeş”, 25 s-au vindecat deja, în timp ce starea celorlalţi este bună, după cum a fost informat primarul.

Nicolae Robu este convins că un mare merit îl au medicii de la unitatea medicală timişoreană, cărora le-a adus numai cuvinte de laudă:

„Rezultatele foarte bune se datorează medicilor de la acest spital, dăruirii, implicării şi profesionalismului lor. Au demonstrat că îşi onorează profesia de medic şi ei pot da şi explicaţia pentru rezultatele bune, pentru că s-a văzut că tratamentul, reţeta de la spitalul din Timişoara au avut cel mai mare succes”.

Pe de altă parte, Nicolae Robu le-a transmis celor din alte localităţi să nu viziteze Timişoara în aceste momente: „Veniţi în Timişoara când lucrurile vor reintra în normal, nu acum! Oraşul este împânzit cu camere video şi orice lucru care ne atrage atenţia va conduce la sesizarea echipajelor de poliţie!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Nicolae Robu: „Suntem în război. Veniţi în Timişoara când lucrurile vor reintra în normal, nu acum!”

  1. Spitalul „V. Babeș” aparține de Consiliul județean. Ne bucurăm ca există asa spital. Dar Robule, nu este al primăriei! Înțelegi?

  2. Scuze!!
    Eu știam că spitalul „Babeș” nu e al primăriei! Oricum, acest spital a fost ok și când la conducerea primăriei erau alți primari! Cât despre primar, îmi mențin părerea, definitiv: „Narcis Robu nu uita,
    Nu te voi vota!”

Lasă un răspuns