Ripensia, strângere de fonduri pentru spitalul „Victor Babeş”

Ripensia spitalul de boli infectioase Victor Babes

Divizionara secundă Ripensia UVT Timişoara a iniţiat, astăzi, o strângere de fonduri pentru spitalul de boli infecţioase „Victor Babeş”, unde sunt trataţi bolnavi de coronavirus.

„Ne alăturăm şi noi celor care luptă împotriva COVID-19 și susținem activitatea personalului medical de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Pe fondul creşterii numărului de persoane diagnosticate cu coronavirus, personalul medical are nevoie urgentă de echipamente de protecție, echipamente medicale și materiale de igienă pentru a se proteja și a trata cât mai mulți pacienți afectați de virusul COVID-19. Dragii noștri, haideți să facem un efort comun sa-i ajutăm pe cei care ne salvează! Cu ajutorul și implicarea voastră vom achiziționa materiale de care personalul medical are nevoie. Toate sumele donate în contul clubului pe perioada situației de urgență vor fi redirecționate către spitalul Victor Babeș din Timișoara. Puteți dona mai jos cu cardul sau prin internet banking în contul afișat. Donațiile prin bancă se pot face în contul deschis la BRD: RO29 BRDE 360S V503 0433 3600 pentru lei pe numele ASOCIAȚIA FOTBAL CLUB RIPENSIA TIMISOARA cod fiscal RO30468098”, se arată într-un comunicat al clubului de fotbal Ripensia UVT Timişoara.

Pentru a dona cu cardul, oamenii trebuie să completeze suma dorită, datele cerute (informaţii de facturare), apoi să bifeze căsuţele referitoare la robot (nu sunt robot) şi să accepte termenii și condițiile de utilizare ale site-ului.

De asemenea, este necesară acceptarea condițiilor de cookies (în partea de jos a site-ului).

La final, cei care donează bani de pe card trebuie să acceseze butonul „Trimite donația”. Imediat, aceştia vor fi redirecționaţi către pagina securizată a operatorului de plăți, unde vor completa datele cardului propriu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns