Nicolae Robu: „Nu pot fi începute lucrările la Centura de sud, dar nici la alte obiective!” MOTIVUL?

Robu zero lei

Rectificarea bugetară nu a adus nimic bun pentru Timișoara, susține primarul Nicolae Robu. Edilul e nemulțumit de poziția codașă pe care o ocupă urbea de pe Bega în prioritățile Guvernului Ponta:

”Ca de obicei, Guvernul PSD persistă în atitudinea de a tăia investițiile, care reprezintă, de fapt, motorul dezvoltării oricărei societăți. Acest guvern îi susține pe cei care nu muncesc, dar nu că nu ar avea locuri de muncă, ci pentru că sunt leneși. Asta știe să facă guvernul socialist condus de Victor Ponta”.

Primarul a spus că, din cauza veștilor proaste aduse de rectificare, nu pot fi începute lucrările la Centura de sud, dar nici la alte obiective avute în vedere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Nicolae Robu: „Nu pot fi începute lucrările la Centura de sud, dar nici la alte obiective!” MOTIVUL?

  1. dar primaria timisoara are bani sa faca studii si proiecte pentru fantani cantatoare pe canalul bega ? cu acei bani nu ar putea sa inceapa centura sud ? si are bani sa asfalteze strazi care sunt deja asfaltate si nu sunt degradate ? oare nu s-ar putea folosi si acei bani pentru centura? mai bine reparam an de an drumuri cu bani publici decat sa scoatem tirurile din oras si sa nu mai reparam drumuri aiurea?
    sa mai dau exemple cu palmierii ? sau cu minibuse electrice inutile si nefolositoare ? si cu alte multe proiecte pe fonduri europene pe care primaria nu le poate scoate la liman in 2015 si atunci trebuie sa le execute din fonduri locale ?
    oare e normal ca primaria sa arunce banii pe fereastra si apoi sa spuna ca nu are bani de centura ??

  2. Pe langa ca nu avem centura, cum poti sa „Nu cheltuiesti” fondurile alocate pentru inelul IV si sa le folosesti pentru un patinoar sintetic ?

    Avem nevoie ca de aer de Inelul IV cu cate 2 benzi pe sens si cu supratraversari iar banii se duc la Patinoar !!!! Cum e posibil asa ceva ?

    Asta nu e deturnare de fonduri ? Ce putem face ?

Lasă un răspuns