Nicolae Robu, dezlănțuit pe Facebook: „Incompetență! Bătaie de joc la adresa timișorenilor! O adevărată rușine națională! ”

Nicolae Robu a criticat, într-o postare pe Facebook, numărul mic de centre de vaccinare funcționale la Timișoara, acuzând actuala administrație de incompetență.
„INCOMPETENȚĂ BĂTAIE DE JOC LA ADRESA TIMIȘORENILOR! O ADEVĂRATĂ RUȘINE NAȚIONALĂ!
Stimați timișoreni, cum vă explicați dv că:
♦️ în Iași sunt funcționale 12 centre de vaccinare
♦️ în Cluj sunt funcționale 10 centre de vaccinare
♦️ în Timișoara sunt funcționale 2 centre de vaccinare,
Cum vă explicați?
Puteți crede minciuna cinică “n-avem doze” -numai noi, Timișoara n-avem, Clujul are, Iașiul are?!!-, câtă vreme -asta eu abia acum am aflat și de aceea am decis să reacționez!- câtă vreme, reiau, timișorenii sunt trimiși pt vaccinare la Lugoj, la Deta, Jimbolia, Făget etc., deci în jud Timiș, nu la Cluj, nu la Iași etc?!
Așa ceva v-ați dorit când ați votat, stimați timișoreni?! Sunt convins că în niciun caz!
Aspirația firească, omenească, spre mai bine, au fost exploatate cu o totală lipsă de scrupule, prin promisiunile mincinoase “fără număr” pe care dv, în buna dv credință, le-ați crezut!”, a scris fostul edil-șef al Timișoarei.
7 Comments
Relu 21/01/2021
Pentru fostul edil, beizadelele analfabete pe care le-a aranjat in functii ministeriale sunt mult mai capabile! Probabil ca-i lipsec fripturile copioase infulecate pe la diferite primari "prietene".
Rodi 19/01/2021
Timisorenii s-au pronutat in legatura cu Lae in septembrie, cand nu l-au mai vrut la Primarie, restul e cancan ieftin! Ca idee generala, ar trebui s-o lase mai moale cu criticile dupa cate „ispravi” a facut ca primar (microbuse electrice, mertanul, vaporetto care nu-si scot nici banii pe motorina consumata, sofer personal platit regeste, pasaj din care curge apa...si mai sunt multe)
MascariciulRobu 19/01/2021
Ponta pare să fi înțeles că e mai bine să-și vadă de banii aia așa cum i-a obținut el “procurorul” și să-și vadă de familia lui dispărând de pe radarele poporului. Alții precum rrobu impun să fie băgați mereu în seama cu forța. Niște clovni, trump și rrobu, nu știu să piardă.
GoHomeRrobu 19/01/2021
Robu, o vinitură, rimează cu târâtură. Ce mai vrei rrobulache, nu ți-a ajuns cât ai furat? Dacă vrei vaccinare de ce nu mergi la frății tăi aradani?
Baze 18/01/2021
Se gasi Lae sa comenteze cel care a blocat timp de 2 ani tot orasul prin cele doua santiere deschise concomitent la pasajele Jiul si Popa Sapca! Acelasi individ care a castigat alegerile pe baza minciunilor fara numar printre care pasajul Solventul la care astazi dupa 8 ani ca primar a facut zero metri! Tractoristul din Bocsig a vrut vaporetto si fantini muzicale in loc de sala polivalenta sau tramvaie noi. Politrucul care isi angaja in primarie toti lingaii de partid gen Iapa, Culita sau Kristof