Nicolae Robu, ales preşedinte al PNL Timiş

robu 4

Membrii filialei judeţene a PNL au ales, astăzi, un nou preşedinte. Pentru această funcţie au candidat preşedintele interimar al PNL Timiş, Nicolae Robu, şi primarul din Dudeştii Noi, Alin Nica.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost ales președinte al PNL Timiș, cu un număr de 255 voturi. Primarul Alin Nica a obținut 142 de voturi, din totalul de 406 voturi exprimate.

„Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-ați fost alături, m-ați votat și ați aderat la o platformă cu un set de principii și o echipă”, a spus președintele PNL Timiş după anunțarea rezultatelor.

Echipa de conducere îi are ca prim-vicepreşedinţi pe Marilen Pirtea şi Gheorghe Nastor, în timp ce vicepreşedinţi au fost aleşi următorii: Ciprian Costa, Carmen Popescu, Ciprian Bogdan, Sorin Supuran, Radu Lambrino, Cosmin Buboi, Dan Sarmeş şi Octavian Creţu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Nicolae Robu, ales preşedinte al PNL Timiş

  1. Nu mai exista PNL . A murit in ziua in care s-a unit cu PDL-ul. Robu nu este bun de lider organizatia v-a ajunge la implozie din cauza nemultumirilor membrilor de partid din judet.

Lasă un răspuns