Nicolae Robu, ales preşedinte al PNL Timiş

Membrii filialei judeţene a PNL au ales, astăzi, un nou preşedinte. Pentru această funcţie au candidat preşedintele interimar al PNL Timiş, Nicolae Robu, şi primarul din Dudeştii Noi, Alin Nica.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost ales președinte al PNL Timiș, cu un număr de 255 voturi. Primarul Alin Nica a obținut 142 de voturi, din totalul de 406 voturi exprimate.

„Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-ați fost alături, m-ați votat și ați aderat la o platformă cu un set de principii și o echipă”, a spus președintele PNL Timiş după anunțarea rezultatelor.

Echipa de conducere îi are ca prim-vicepreşedinţi pe Marilen Pirtea şi Gheorghe Nastor, în timp ce vicepreşedinţi au fost aleşi următorii: Ciprian Costa, Carmen Popescu, Ciprian Bogdan, Sorin Supuran, Radu Lambrino, Cosmin Buboi, Dan Sarmeş şi Octavian Creţu.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Nicolae Robu, ales preşedinte al PNL Timiş

  1. Nu mai exista PNL . A murit in ziua in care s-a unit cu PDL-ul. Robu nu este bun de lider organizatia v-a ajunge la implozie din cauza nemultumirilor membrilor de partid din judet.

Lasă un răspuns