”Nici măcar n-au așteptat să se răcească!” Un primar s-a însurat cu nora lui. Bărbatul a pus ochii pe femeie la opt luni de la moartea fiului

Raúl Orihuela González, primarul unui oraș din Mexic care este recunoscut pentru apele termale și clădirile în stil colonial, a atras atenția presei internaționale, după ce s-a aflat povestea lui de viață. Raúl Orihuela González, primarul orașului Tequisquiapan, s-a căsătorit cu nora lui, soția fiului său Michael Orihuela, care a murit în urmă cu trei ani într-un accident rutier. Valeria Hassen Moralles și Michael Orihuela aveau doi copii împreună în momentul în care bărbatul s-a stins din viață, în urma unui accident rutier. Nora lui și tatăl bărbatului mort, însă, au păstrat o relație frumoasă, așa că ea își ducea, din când în când, copiii să-și vadă bunicul. Între ei, însă, s-a legat o poveste de ibire, așa că opt luni de la moartea acestuia, cei doi și-au permis să se iubească. Acum, la mai bine de doi ani, cei doi s-au căsătorit și au făcut publice imagini de la nuntă.

Vestea că cei doi se iubesc a stârnit un val de revoltă pe internet, mulți dintre locuitorii orașului arătându-se șocați de legătura dintre cei doi.

Nu este, însă, pentru prima dată când Orihuela Gonzalez stârnește polemici. Raul Gonzalez, care a fost primarul orașului Tequisquiapan între 2009 – 2011 și 2015 – 2018, a fost implicat în mai multe controverse. De numele său sunt legate mai multe proteste ale localnicilor și chiar și o tentativă de asasinat, când fostul edil a fost împușcat în față.

 

a1.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.