”Nici măcar n-au așteptat să se răcească!” Un primar s-a însurat cu nora lui. Bărbatul a pus ochii pe femeie la opt luni de la moartea fiului

mire primar

Raúl Orihuela González, primarul unui oraș din Mexic care este recunoscut pentru apele termale și clădirile în stil colonial, a atras atenția presei internaționale, după ce s-a aflat povestea lui de viață. Raúl Orihuela González, primarul orașului Tequisquiapan, s-a căsătorit cu nora lui, soția fiului său Michael Orihuela, care a murit în urmă cu trei ani într-un accident rutier. Valeria Hassen Moralles și Michael Orihuela aveau doi copii împreună în momentul în care bărbatul s-a stins din viață, în urma unui accident rutier. Nora lui și tatăl bărbatului mort, însă, au păstrat o relație frumoasă, așa că ea își ducea, din când în când, copiii să-și vadă bunicul. Între ei, însă, s-a legat o poveste de ibire, așa că opt luni de la moartea acestuia, cei doi și-au permis să se iubească. Acum, la mai bine de doi ani, cei doi s-au căsătorit și au făcut publice imagini de la nuntă.

Vestea că cei doi se iubesc a stârnit un val de revoltă pe internet, mulți dintre locuitorii orașului arătându-se șocați de legătura dintre cei doi.

Nu este, însă, pentru prima dată când Orihuela Gonzalez stârnește polemici. Raul Gonzalez, care a fost primarul orașului Tequisquiapan între 2009 – 2011 și 2015 – 2018, a fost implicat în mai multe controverse. De numele său sunt legate mai multe proteste ale localnicilor și chiar și o tentativă de asasinat, când fostul edil a fost împușcat în față.

 

a1.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns