Dezastru pentru cei care au centrale termice de apartament! Au anunțat ce urmează

centrala termica de apartament

Vin vremuri grele pentru cei care au centrale termice de apartament. Subvenționarea consumatorilor casnici ar putea lua sfârșit și vor fi ajutați de către stat doar anumiți consumatori considerați vulnerabili. Pentru ceilalți, facturile la gaze vor exploda.

Doar consumatorii vulnerabili de energie trebuie să fie ajutaţi, iar situaţia actuală, în care toţi utilizatorii casnici sunt subvenţionaţi de către stat, trebuie să înceteze, a declarat Virgil Popescu, ministrul propus pentru portofoliul de la Economie, Energie şi Mediul de Afaceri, în cadrul audierilor din Parlament.

„Vom promova o politică energetică orientată către eficienţă energetică şi protecţia consumatorului vulnerabil. În prezent, România risipeşte foarte multe resurse, dar nu eficient. Consumatorii vulnerabili este nevoie să fie identificaţi şi protejaţi mai mult decât acum. Modul în care toţi consumatorii casnici sunt subvenţionaţi acum trebuie să înceteze”, a spus Popescu.

El a fost audiat de Comisia pentru industrii şi servicii şi Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare din Camera Deputaţilor şi Comisia economică, de industrii şi servicii şi Comisia pentru energie, infrastructură energetică şi resurse minerale.

În momentul de față, în România, furnizarea de gaze către consumatorii casnici se face la un preț reglementat de ANRE.

 

capital

 

foto: casadex


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Dezastru pentru cei care au centrale termice de apartament! Au anunțat ce urmează

  1. Nici nu ati venit bine la guvernare si deja anuntati masuri de austeritate pentru romani ! Explozia preturilor la gaze si curent , inghetarea salariilor si a pensiilor si un buget de austeritate pentru tot ce inseamna sanatate, invatamant si cultura. Sper ca sa citeasca cat mai multi si sa isi dea seama de ce va urma .Mergeti si votati PNL o sa imigrati si cei care ati mai ramas in tara , cu lacrimi o sa va plangeti soarta.Dar poate pana atunci o sa va extermine prin poluarea masiva , alimente cu continut bogat de E-uri si fructe si legume pline de pesticide si nitrati ! Puneti mana si mai cititi despre planurile marilor puteri si despre tradarile vremelnicilor conducatori ai Romaniei foste mari si stati pe aproape pentru ca nici nu stiti ce pierdeti ! Si nu uitati vine DECEMBRIE , o revolutie care a fost furata , ne-a decis soarta in cei 30 de ani ! Poate ca e cazul sa ne trezim !

Lasă un răspuns