Nereguli la firmele din Piața Traian

Polițiștii locali au continuat în ultima perioadă verificările în ceea ce privește firmele care desfășoară activități în perimetrul Pieței Traian, unde au fost demarate controale pe mai multe linii în urmă cu aproximativ zece zile.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanca Brigitte Sfăt, scandal în fața unui restaurant de fițe! Bruneta a făcut instrucţie cu un bărbat

În urmă cu două zile, au fost verificate 12 societăți comerciale din domeniile alimentație publică și comerț cu amănuntul, fiind constatate 18 nereguli.

CITEȘTE ȘI: Sute de infecţii nosocomiale în spitalele din judeţele Timiş şi Caraş-Severin!

Printre problemele constatate se află nerespectarea suspendării în cazul unei terase care a mai fost sancționată deoarece nu deține acord fiind emisă decizia de suspendare a activității la propunerea polițiștilor locali, lipsa acordului de funcționare, lipsa afișării prețurilor sau orarului de funcționare, acte de comerț ambulant fără aprobare, lipsa unor documente obligatorii în cazul desfășurării activității și chiar obstrucționarea controlului la o societate comercială.

CITEȘTE ȘI: Cât ajunge să câștige lunar un curier de mâncare pe bicicletă. Rapiditatea aduce bacșișuri mari

Firmele verificate își desfășoară activitatea pe străzile Dacilor, Zăvoi, Ștefan cel Mare, 3 August 1919 și Piața Traian, iar sancțiunile aplicate sunt cuprinse între 200 și 2.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Este cea mai bogată româncă. Are mai mulți bani decât trei milionari de top la un loc

Astfel de acțiuni se vor desfășura și în continuare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns