Este cea mai bogată româncă. Are mai mulți bani decât trei milionari de top la un loc

Fiica unei croitorese din Constanța a clădit un imperiu de la zero. O tranzacție care se va încheia în curând evaluează afacerea ei la trei miliarde de dolari.

Născută într-o familie de aromâni din Constanţa care a fugit din România comunistă în 1989, Anastasia Soare a înfrumuseţat cele mai mari vedete din America, de la Michelle Obama la Jennifer Lopez, Oprah Winfrey şi Reese Witherspoon, şi Kim Kardashian.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanca Brigitte Sfăt, scandal în fața unui restaurant de fițe! Bruneta a făcut instrucţie cu un bărbat

Anastasia a venit pe lume într-o familie de aromâni unde regulile de viaţă şi de conduită erau foarte stricte.

Mama sa lucra ca croitoreasă, însă în fiecare duminică mergea la salonul de cosmetică şi mereu o lua şi pe Anastasia cu ea. A plecat în SUA în 1989 cu ajutorul soţului ei care era marinar. Acesta s-a angajat ca taximetrist, iar ea la un salon de cosmetică.

După trei ani şi-a deschis propriul salon pentru ca în anul 2000 să lanseze o linie de produse sub denumirea Anastasia Beverly Hills.

Vânzările au explodat după ce ce fiica ei, Claudia, preşedinta companiei, a început să promoveze produsele pe Instagram. Compania vinde în prezent peste 480 de produse în 3.000 de magazine.

Veniturile sunt estimate la mai mult de 200 de milioane de dolari, scrie antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns