Doi timișeni opriți la frontieră

Doi timișeni au fost opriți, în aceeași zi, la două frontiere din vestul țării, după ce autoritățile, în urma verificării documentelor, au constatat că aceștia sunt dați în urmărire internațională.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanca Brigitte Sfăt, scandal în fața unui restaurant de fițe! Bruneta a făcut instrucţie cu un bărbat

Primul dintre ei, în vârstă de 43 de ani, s-a prezentat la vama din Moravița, ca pasager într-un autoturism, cu intenția de a părăsi țara. călătoria sa a fost întreruptă, însă, după ce polițiștii de frontieră au că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației. Documentul fusese emis chiar în aceeași zi.

CITEȘTE ȘI: Este cea mai bogată româncă. Are mai mulți bani decât trei milionari de top la un loc

Câteva ore mai târziu, dar la un alt punct de trecere al frontierei, respectiv, la Cenad, un tânăr de 26 de ani care intenționa să intre în țară a fost reținut de polițiști întrucât figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile din Germania în aceeași zi pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns