Nelu Tătaru aruncă bomba: Există riscul prelungirii stării de urgență

Legea certificatului verde obligatoriu la locul de muncă. Testare Covid gratuită la job doar 30 de zile: 10 teste de persoană

România a ajuns, la două luni de la primul caz de coronavirus, la 11.339 de cazuri, dintre care 631 de persoane au cedat în fața virusului ucigaș. Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a declarat, luni seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că dacă noile cazuri nu vor scădea, starea de urgență ar putea fi prelungită și după data de 15 mai, când expiră actualul termen.

Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au dat asigurări că starea actuală de urgență va fi ridicată de la mijlocul lunii viitoare.

CITEŞTE ŞI: Nebunie totală pe piața materialelor de construcții din Timișoara

În perspectiva datei de 15 mai sunt vești încurajatoare, dar suntem pe panta ascendentă. Ne trebuie 7-10 zile, până în două săptămâni, să vedem dacă avem un număr de creștere, iar apoi alte două săptămâni să vedem că scădem.

Există riscul prelungirii stării de urgență, dar sper să menținem distanțarea socială. Recomand ca de 1 mai să se respecte regulile de izolare voluntară”, a spus Nelu Tătaru.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Nelu Tătaru aruncă bomba: Există riscul prelungirii stării de urgență

  1. Se pare că România poate să-și permită mai mult ca și alții în Europa la urmă vom umbla cu cerșitul și tot alții vor fi vinovați cam așa facem de fiecare dată!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.