Necaz mare în mai multe localități din Timiș. Grindina și vântul puternic au făcut prăpăd. Video

cheveres furtuna

 

Mai multe localități din județul Timiș au fost sub cod galben de vreme rea, meteorologii avertizând că se pot produce vijelii, ploi torențiale și va cădea grindina. Așa a și fost,printre zonele  afectate aflând-se Cărpinișul și Chevereșu Mare.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul care a incendiat mașina unui avocat din Timișoara a fost reținut de polițiști

Grindina a acoperit curțile și grădinile oamenilor, iar pagubele sunt însemnate. Porțiuni de teren sunt inundate după ploaia torențială. Și șoselele din zonă au fost acoperite cu un strat de grindină. Mai mulți localnici spun că nu știu dacă vor putea reucpera pagubele din grădini, unde plantele nu demult răsădite au fost ciuruite de gheață. În plus, multe au fost scoase din rădăcini de șuvoaiele de apă. Alții au scăpat mai ușor, în funcție de locul în care își au gospodăriile față de cel în care a bătut piatra mai cu putere.

Publicată de Claudia Alexandra Andreea pe Miercuri, 3 iunie 2020

CITEȘTE ȘI: Medicul Adrian Marinescu: E posibil ca într-o lună numărul îmbolnăvirilor să ajungă aproape de zero. Nu cred că riscul e atât de mare încât să nu mergem în concediu

În privința culturilor aflate în câmp, abia astăzi agricultorii vor putea evalua pagubele făcute de furtună. În grădini și livezi, vântul a rupt mai mulți pomi fructiferi.

Și astăzi vremea va fi instabilă, pe arii extinse în Crişana şi local în Banat vor fi averse cu caracter torenţial însoţite de frecvente descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului şi posibil să bată grindina

foto/video: Facebook/Grupul Cheveresu Mare

Publicată de Claudia Alexandra Andreea pe Miercuri, 3 iunie 2020


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns