Bărbatul care a incendiat mașina unui avocat din Timișoara a fost reținut de polițiști

masina arsa 2

În urmă cu câteva zile a apărut informația potrivit căreia mașina unui cunoscut avocat din Timișoara a fost incendiată. Autoturismul, parcat în zona Palatului Dicasterial, a fost cuprins de flăcări, dar jandarmii din zonă au reușit să-l stingă rapid. S-a crezut inițial că este vorba despre un scurt circuit la instalația de alarmă a  mașinii dar, odată mașina dusă în service, s-a constatat că sub partea din față era fixată o sticlă cu o subtanță inflamabilă.

S-a ajuns la ipoteza conform căreia cineva a vrut să provoace un incendiu mai puternic, dar intervenția jandarmilor nu a lăsat flăcările să ajungă la sticla incendiară.

Acum, polițiștii au reușit să-l identifice pe presupusul făptaș: „Cu privire la autoturismul ce a fost incendiat în data de 25 mai în zona pietonală din centrul Timișoarei, facem precizarea că în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara a fost depistat autorul comiterii faptei. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani, din Timișoara, cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere. Persoana va fi reținuăa pentru 24 de ore”.

sursa foto: evz.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns