Nebunie în supermarketuri, la Timișoara: rafturi goale, aglomeraţie la case şi mulţi nervi. Foto

rafturi

E nebunie în supermarketurile din Timişoara. Nici în perioada sărbătorilor nu a dat lumea buluc ca în aceste zile, în care îngrijorarea pare să fi pus stăpânire pe oraş. La orele dimineţii, în zi lucrătoare, când de regulă nu prea vezi cumpărători prin supermarketuri, era o aglomeraţie mai mare ca înaintea Crăciunului!

CITEȘTE ȘI: Răsturnare de situație la frontiere. Ce a urmat după aglomerația din vămi

Se cumpăra de zor, îndesoebi alimente şi produse de igienă, iar multe rafturi erau goale. Comercianţii lucrează peste program, unii fac chiar ture duble, doar pentru a face faţă valului uriaş de clienţi, veniţi să se aprovizioneze pentru zilele negre care se anunţă. Mulţi sunt din ce în ce mai nervoşi, se ceartă între ei pentru că nu se mai respectă locurile la coadă sau că unii zăbăvesc prea mult în faţa rafturilor.

Măştile încep să fie  ceva banal în aceste zile, în care  teama tinde să se instaureze în rândul unei categorii tot mai largi de persoane.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Nebunie în supermarketuri, la Timișoara: rafturi goale, aglomeraţie la case şi mulţi nervi. Foto

    1. Dumneavoastră de unde știți că sunt exagerări? Ați fost în toate supermarketurile din oraș?

  1. Numai alarmati populația , sau golit unele rafturi de legume si fructe , si nu ca nu ar fi marfa , ci din cauza angajaților aceștia,, profesioniști ,, , a se citi incapabili , care trebuiau cîteva zile sa mărească comenzile , ca se stia ca vor fi niște cumpărări mai mari pe fondul lipsei de informare si pentru prostia si lipsa de educatie care domnește majoritar , si daca lipsesc de pe rafturi unele produse gen paste fainoase si conserve , se datorește tot politicii acestor companii care lucrează cu stocuri minime , asa functioneaza ei , produse gen făină,zahar , ulei , paste , conserve nu vor lipsi niciodată , stocurile la producători si distribuitori sînt mari , nu vor fi probleme cel putin 2 ani , chiar dacă de mîine nu se mai produce nimic , termenele de garantie sînt foarte mari , dar prostie este la rang de virtute .

  2. PENTRU CA RUMANUL E PROSTI SI PUNE BOTUL LA TOATE IDIOTENIILE! SI NU GANDESTE CU CAPUL DEALTFEL GOL/GOLUT CI CU POSTERIORUL! MANIPULARE TIPIC SECURISTA. SA TRAIASCA SI SA FACA MUUUUULTI BANI SUPERMARKETURILE!

Lasă un răspuns