„Ne aşteptăm la intoxicări şi manipulări”, declară deputatul Matei Suciu

suciu matei

-Ce prezenţă va fi la mitingul PSD de la Bucureşti?

-Sunt convins că vor fi sute de mii de persoane, pentru că oamenii şi-au dat seama că trebuie să punem punct sistemului stalinisto-securist.

Nu trebuie să mai existe procurori ca Onea şi ca Portocală, care să facă totul după capul lor, fără a da nimănui socoteală.

– Ce rol va avea acest miting?

– Noi vrem să dăm un semnal că nu mai putem tolera aceste abuzuri, că nu mai vrem să existe protocoale, execuţii la comandă, iar judecătorii să fie independenţi, fără a mai fi ameninţaţi sau şantajaţi cu dosare.

Fiecare trebuie să răspundă pentru ceea ce face, iar statul de drept trebuie apărat de atacurile venite dinspre structurile de forţă, care vor să anuleze drepturile şi libertăţile individuale.

– S-ar putea să fie probleme la miting?

– Noi sperăm să fie totul în regulă, deşi la o asemnea dimensiune a participării pot apărea fisuri.

Ne aşteptăm, însă, şi la intoxicări şi manipulări, la prezentarea unor cazuri izolate de cetăţeni care nu au legătură cu protestul, dar important este ca majoritatea românilor să înţeleagă că democraţia nu are deloc de-a face cu abuzurile sistemului represiv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “„Ne aşteptăm la intoxicări şi manipulări”, declară deputatul Matei Suciu

  1. Măi deputat de trei lulele, „Nu trebuie să mai existe procurori ca Onea şi ca Portocală, care să facă totul după capul lor, fără a da nimănui socoteală”, de unde scoți gogomănia aceasta ? Judecătorii nu au nici un rol, nu ei decid dacă tu și cei de o seamă faceți închisoare ? Adică dacă nu mai fiți aduși la judecată când furați, așa cum v-ați obișnuit ? Gunoaielor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *