„Ne aşteaptă un joc de luptă”, a declarat Ionuţ Popa înaintea meciului ACS Poli – Gaz Metan

Ionut Popa 1

Ionuţ Popa se aşteaptă ca meciul de luni cu Gaz Metan Mediaş (ora 20, stadionul „Dan Păltinişanu”) să fie influenţat de starea rea a gazonului de pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

„Gaz Metan este un adversar bun, puternic, care a obţinut rezultate fantastice în ultima parte a sezonului de toamnă. Este o echipă periculoasă şi ne aşteaptă un joc de luptă, pentru că terenul va fi, probabil, unul desfundat, greoi. Am avut o perioadă în care unii jucători nu s-au putut antrena, accidentările au fost cauzate de terenurile tari. Ieri au început să se antreneze Pedro, Fucek şi Poparadu. Scutaru va lipsi încă două săptămâni, el reprezintă o pierdere destul de mare. Şi Mailat stă două săptămâni, a suferit o entorsă de gradul trei”, a punctat tehnicianul polist.

Citeşte şi: PSD pregăteşte un mare miting, „să îşi facă auzită vocea şi românii care nu sunt ai lui Iohannis”

Ionuţ Popa este bucuros că jucătorilor le-au fost plătite câteva salarii restante înaintea reluării Ligii I: „Clubul a devenit mult mai bine organizat, toţi se implică acum, jucătorii vor să obţină multe puncte. Cei din conducere s-au ţinut de cuvânt, au fost plătite o parte din salariile restante. Mai este o lună de întârziere, dar ne bucurăm că există preocupare în acest sens”.

Îşi rade mustaţa?

Căpitanul Marius Croitoru a dezvăluit că Ionuţ Popa a promis în vară că va renunţa la mustaţă dacă ACS Poli Timişoara va reuşi să se menţină în elita fotbalului românesc. Tehnicianul formaţiei bănăţene a glumit pe marginea acestui subiect în stilul său caracteristic: „Vom încerca să evităm retrogradarea cu toate armele de care dispunem. Am vrut să fac Partidul Mustăcioşilor. Arăt superb cu mustaţă, am un succes imens între fetele tinere de 60-70 de ani”.

„Este greu să prindem deja forma din luna decembrie”

Legat de partida cu Gaz Metan, Marius Croitoru a spus următoarele: „Va fi un meci greu, este primul după aproape două luni de pauză. Gaz Metan Mediaş este o echipă foarte bună, însă noi ne-am descurcat bine cu formaţiile din zona play-off-ului. Ar fi trei puncte foarte importante pentru noi. Nu vom fi mulţumiţi în totalitate dacă vom obţine o remiză. Avem omogenitate, acesta este cel mai important lucru. Au venit doi jucători buni, Soljici s-a integrat bine, el a jucat mai mult decât Fucek, care a fost răcit. Este greu să prindem deja forma din luna decembrie. Şi anul trecut forma bună am avut-o după câteva meciuri oficiale. Trebuie să privim în sus, în spate nu avem la cine să ne uităm”.

Căpitanul lui ACS Poli Timişoara a fost numit în această săptămână antrenor secund la „satelitul” din Liga a III-a. „Eu urmez cursurile şcolii de antrenori din Republica Moldova şi atât timp cât îmi va permite programul mă voi implica din această postură la echipa a doua”, a explicat Croitoru.

Morariu, prezentat oficial

A fost prezentat oficial şi Ionuţ Morariu, un fundaş stânga în vârstă de 21 de ani care va fi folosit mai mult la echipa secundă din eşalonul al treilea. „Sunt tânăr şi vreau să progresez! Când voi primi şansa să joc o să dau totul pe teren. În prima jumătate a sezonului am evoluat într-o ligă inferioară, de amatori, din Germania”, a declarat Morariu. „Îi vom da meciuri la Poli II”, a precizat managerul sportiv Adrian Neaga.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns