PSD pregăteşte un mare miting, „să îşi facă auzită vocea şi românii care nu sunt ai lui Iohannis”

miting psd

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a explicat sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că partidul a decis să organizeze un miting de susţinere a Guvernului pentru că îşi propune să facă auzite şi vocile „românilor care nu sunt ai lui Iohannis”.

”Nu este vorba despre o contra-manifestaţie. Respectăm dreptul oamenilor de a manifesta, însă avem şi noi dreptul, noi cei care nu suntem românii lui Iohannis, poporul acesta are şi el dreptul să îşi facă vocea auzită. Referitor la ameninţările domnului Iohannis, anunţ că facem totul ca la carte. Vom avea autorizaţii, va fi totul în regulă. Noi vrem să vorbim, să auzim, pentru că avem multe de strigat. Decizia a fost luată în cursul dimineţii. Va veni o comunicare oficială”, a spus el.

Potrivit social-democratului, votanţii PSD se simt umiliţi.

„Noi vom face în aşa fel încât vocea lor să fie auzită, se simt umiliţi, simt că votul lor nu mai contează, s-a întâmplat la referendum, s-a întâmplat la căderea guvernului Ponta, nu se mai poate aşa. Atenţie, nu scoatem oameni împotriva altor oameni!”, a subliniat parlamentarul.

Pleşoianu nu a comunicat câţi oameni îşi propune partidul să scoată în stradă.

„Nu pot să apreciez câţi oameni vor veni. 3,5 milioane de oameni au votat PSD. Nu spun că aducem milioane de oameni în stradă. Dar pot să vă spun sigur că pot să mă duc şi singur. Trebuie să fim calmi, dar ca să ne aşezăm să discutăm împreună, este imperios necesar ca şi partea de popor care nu este a lui Iohannis, să aibă o voce”, a susţinut el.

Pleşoianu a precizat că mitingul va fi autorizat şi că va avea loc săptămâna viitoare.

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, a afirmat şi ea sâmbătă că filialele PNL şi USR din întreaga ţară se pregătesc să aducă membri de partid în Bucureşti la protestul de duminică, precizând că este momentul ca şi PSD să iasă în stradă.

Sursa: mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “PSD pregăteşte un mare miting, „să îşi facă auzită vocea şi românii care nu sunt ai lui Iohannis”

Lasă un răspuns