Muncitori puţini, întârzieri multe într-o localitate timișeană

Oraşul Sânnicolau Mare nu a dus lipsă de proiecte în anul care se apropie de final.

S-a lucrat mult la infrastructură, la zona pietonală, s-au demarat procedurile pentru construirea a două grădiniţe şi a unei creşe, aşa că rezultatele nu sunt de neluat în seamă.

CITEȘTE ȘI: Taxarea celor cu centrale termice de apartament, o ciorbă reîncălzită la nivel parlamentar

Totuşi, primarul Dănuţ Groza (foto) crede că lucurile ar fi arătat şi mai bine dacă nu ar fi existat o criză de forţă de muncă tot mai accentuată:

„Problemele cele mai mari în 2018 au fost ca urmare a faptului că multe dintre societăţile comerciale cu care am avut contracte nu au avut suficient personal pentru a duce lucrările la bun sfârşit, în timp util.

CITEȘTE ȘI: Ambulanța cu 1.846.000 de kilometri la bord are concurență

Am întâmpinat aceste greutăţi îndeosebi în sectorul construcţiilor.

Dacă ar fi fost muncitori destui, şi alte lucrări ar mai fi fost finalizate, aşa însă au apărut unele întârzieri”.

1 Comments
Mishu 13/12/2018
Și ăștia sînt pe lîngă ! Doar prostii au făcut, nu tu o fîntînă cîntătoare cu luminițe verzi pe pereți, nu tu vaporașe pe Aranca, nici măcar ceva microbuze electrice sau vreo linie de metrou ! Doar grădinițe și creșe, aiureli. Dane, hai la șeful tău de partid să te învețe cum se risipesc banii publici pe tîmpenii și poate te învață și cum să-ți vopsești părul că începe să albească și la Liberalii fruntași nu e voie să se vadă, cel puțin așa crede unul ! Cît privește întîrzierile din motive justificate, nu contează, chiar dacă se vor termina ceva mai tîrziu,cel puțin se vor termina, spre deosebire de utopiile născute de o minte bolnavă, paranoică și grandomană ! Cum ziceam și referitor la dl. Toma de la Giroc, omul sfințește locul, Bravo dl. Groza și spor la treabă !