Motocicliștii, mesageri ai speranței pentru 81 de copii defavorizați din Timiș

Motocicliștii, mesageri ai speranței pentru 81 de copii defavorizați

Motocicliștii, mesageri ai speranței pentru 81 de copii defavorizați

Campania ”Accelerăm spre educație”, demarată de Asociația Motocicliștii Lugoj, s-a încheiat cu succes.

Cu sprijinul donațiilor oamenilor cu suflet mare, 81 de copii care provin din familii vulnerabile au primit ghiozdane complet echipate, astfel încât să pășească încrezători, curioși și entuziaști în noul an școlar, scrie redesteptarea.ro.

”Astăzi ne îndreptăm cu inimile pline de recunoștință către voi, cei care ați făcut posibilă transformarea unei idei simple într-o realitate minunată prin actul vostru de generozitate. Cu fiecare contribuție pe care ați făcut-o la această acțiune caritabilă ați adus o rază de lumină în viețile copiilor.

CITEȘTE ȘI: Șefii unei facultăți din Timișoara l-au oprit pe un profesor să mai interacționeze cu o studentă

Fiecare donație, indiferent de mărimea sa, a fost un pas important către ajutorarea copiilor aflați în dificultate. V-ați unit forțele pentru a face o diferență și astfel ați demonstrat că solidaritatea și compasiunea sunt încă puternice în comunitatea noastră.

Gesturile voastre au reprezentat nu doar acte de binefacere, ci și o afirmare a umanității noastre și a responsabilității față de ceilalți. Datorită vouă, 81 de copii au primit ghiozdănelele echipate de care au nevoie la începutul noului an școlar.

Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din această călătorie și sperăm că veți continua să ne însoțiți în eforturile noastre de a face lumea un loc mai bun.

Suntem deosebit de bucuroși să vă împărtășim că partenerul nostru de nădejde în această călătorie a binefacerii a fost Schieffer Industries România. Ne impresionează profund viziunea voastră asupra responsabilității sociale și dorința de a juca un rol activ în binele comunității.

Într-o lume în care astfel de gesturi sunt rarități prețioase, acțiunile voastre inspiră și motivează atât pe cei din interiorul companiei, cât și pe cei din afara ei.

Fiecare gest de susținere contează, iar voi ați demonstrat că împreună putem face lucruri minunate. Vă suntem recunoscători din suflet pentru că ați ales să vă alăturați nouă în această acțiune”, este mesajul membrilor Asociației Motocicliștii Lugoj.

Ghiozdanele echipate au ajuns la copii din Coșteiu, Belinț, Șanovița, Secaș și Ierșnic. Școlarii le-au oferit motocicliștilor care le-au adus daruri cea mai frumoasă răsplată: zâmbetul lor cald.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *