Motocicliști amendați, la Timișoara, din cauza zgomotului prea mare. Ce alte sancțiuni s-au dat

WhatsApp Image 2021 07 08 at 11.39.51 2

Polițiștii de Biroul Rutier Timișoara au organizat o acțiune care a avut ca obiectiv prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectarii de către conducătorii de motociclete a legislației în vigoare.

CITEȘTE ȘI: A dat lovitura în mai multe locuințe din Timișoara unde a găsit uși neîncuiate și geamuri întredeschise

La acțiune au participat polițiștii Secției 1 și Secție 5 Timișoara și polițiști locali din cadrul Direcției Politiei Locale Timișoara.

Razia s-a desfășurat pe strada Popa Șapcă, în Piața Consiliul Europei, strada Alexandru Ioan Cuza, Bulevardul Antenei, Calea Sever Bocu și strada Aristide Demetriade. Polițiștii au controlat 71 de de motociclete, 101 autoturisme și au legitimat  253 de persoane.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 31 de sanctiuni contravenționale. Dintre acestea  19 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 (Republicată) privind circulația pe drumurile publice și 12 sancțiuni au fost aplicate motocicliștilor pentru folosirea în condiții de zgomot a echipamentelor de propulsie, conform prevederilor HCL 307/2007 modificată.

Totodată, polițiștii au constat 1 infracțiune, respectiv conducerea unei motociclete fără a deține permis de conducere. A fost retras și un certificat de înmatriculare.

Acțiunile e acest gen vor continua și în perioada care urmează.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Motocicliști amendați, la Timișoara, din cauza zgomotului prea mare. Ce alte sancțiuni s-au dat

  1. Cind 9 din 10 motociclete sunt modificate  ILEGAL de posesori, cu tobe de eșapament ILEGALE, asurzitoare, destinate EXCLUSIV competițiilor sportive și ABSOLUT NEAUTORIZATE ptr drumuri publice… SCRIE MARE PE AMBALAJUL PRODUSULUI. Polițiștii ori sunt niște afoni sadea, ori legați de mâini de o legislație DEFICITARA, pe care NICIUN parlamentar de Timis NU se sinchisește sa o modifice. Ptr a ca sunt niște NESIMTITI NEPASATORI toti parlamentarii, mai degrabă în slujba INFRACTORILOR, decat a cetățeanului. Cert este ca ÂI PLĂTIM PE TOȚI DEGEABA! Astfel de actiuni trebuie făcute REGULAT( CEL PUȚIN SAPTAMINAL,) și ÎNCĂ din PRIMĂVARÂ! Nu sa lași orasul de peste 3 chiar 4 luni sa fie terorizat de acesti derbedei și ție instituție NU îți pasă. Ei sunt pe străzi încă din Martie-Aprilie, nu doar de o săptamina? Sunteți SURZI, sau AUTIȘTI? BĂTAIE DE JOC, de la Prefect sPrimar și pina la ultimul Polițai care a stat nepăsător atitea luni de zile. Probabil se aștepta o tragedie precum la Baia Mare cu pietoni omorit de acesti demenți cu auto-moto tunate, ce gonesc nestingheriți, ziua noaptea

Lasă un răspuns