A dat lovitura în mai multe locuințe din Timișoara unde a găsit uși neîncuiate și geamuri întredeschise

Jaf la pont, de Crăciun: Hoții au furat 50.000 de euro, zeci de cocoșei de aur și alte bijuterii, din casa unei patroane de firmă din Lugoj

Polițiștii au reușit să prindă un hoț care a dat mai multe lovituri în Timișoara. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Urbană Timișoara au identificat un bărbat, de 45 de ani, bănuit de două acte de furt și o tentativă de furt din locuințe.

CITEȘTE ȘI: Tentativă de sinucidere la Cetatea Devei: a încercat să sară de pe telecabină

Astfel,  în noaptea de 23 aprilie, cel în cauză  ar fi pătruns pe într-o locuință de pe strada Drubeta  de unde a sustras un telefon mobil, cauzând un prejudicu de 900 de lei. După aceea, în noaptea de 19 iunie același hoț a pătruns într-un apartament de pe Bulevardul Victor Babeș, iar din interior a sustras mai multe bunuri (căști, boxă portabilă) în valoare de 1550 lei, iar în noaptea de 24 iunie, a intrat într-o altă locuință de pe strada Drubeta , însă nu a sustras nimic deoarece a fost surprins de proprietar și a fugit.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză, precum și pentru recuperarea prejudiciului.

În cele două locuințe bărbatul a intrat pe ușă întrucât nu era încuiată, iar în apartament a intrat pe geam deoarece era semideschis, fapt pentru care polițiștii fac un apel la cetățeni să-și ia minimul de măsuri de autoprotecție deoarece hoții sunt mereu pe fază și profită de orice moment de neatenție.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *