Motoare turate, sâmbătă, în parcarea „700”

„Marele Premiu al Municipiului Timişoara” bate tot mai tare la uşă. Piloţii din vestul ţării sunt aşteptaţi sâmbătă, între orele 10 şi 14, în parcarea „700” situată în faţa clădirii ANAF, să-şi tureze motoarele la etapa cu numărul şapte din Campionatul de Automobilism Timiş, tot atunci fiind programate rundele cu acelaşi număr din întrecerile judeţene de drift şi karting.

Înscrierile se închid mâine, anunţă organizatorii. Fiecare concurent va efectua două manşe, fiecare având 1,2 kilometri, iar în clasament va conta cel mai bun rezultat. La ora 14 vor fi afişate ierarhii finale, iar peste 30 de minute va avea loc festivitatea de premiere.

Spectatorii prezenţi la evenimentul pe patru roţi de sâmbătă vor putea participa la o tombolă al cărei mare premiu este un zbor deasupra Timişoarei.

Tot din lumea automobilismului din cel mai vestic judeţ al ţării, să mai spunem că Marius Giurisici a ocupat poziţia a doua la clasa AH9 în cadrul etapei a patra din Campionatul Naţional de VTM-ACR 2017 – VTM Hăşdat, din judeţul Hunedoara.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns