Motoare încinse, în weekend, la Timișoara

Motoare încinse, în weekend, la Timișoara

Duminică va avea loc, la Timișoara, etapa cu numărul trei din Campionatul de Automobilism & Karting & Drift Timiș, ediția a 22-a. „Marele Premiu al Municipiului Timișoara 2021” se va desfășura pe un traseu creionat de organizatori în zona Pieței Iancu Huniade, startul primului pilot urmând să fie dat la ora 10,01. Întrecerea menționată a ajuns la cea de-a treia ediție și este organizată de Asociația Auto Club Rally Timiș.

„Este o competiție de marcă, definitorie pentru imaginea în sportul automobilistic a municipiului Timișoara și a județului Timiș. Prima ediție a avut loc în anul 2014, a continuat în 2015 în aceeași locatie, pe care dorim să o menținem în peisajul automobilistic național și timișean. O să dovedească încă odată că municipiul Timișoara este un fief al sportului automobilistic și de karting național.

Festivitatea de premiere se va oficia în stilul celor din Formula 1, imediat după terminarea concursului. Ambițiile și andrenalina cresc la maximum, ținând cont că este primul concurs desfășurat în centrul civic al municipiului Timișoara după șase ani de pauză, ceea ce anunță o prezență de marcă și un spectacol sportiv de excepție”, au transmis organizatorii.

Duminică, în intervalul orar 8-18, circulația va fi închisă în parcarea din Piața Iancu Huniade și în perimetrul format de Piața Iancu Huniade – Bulevardul I.C.Bratianu până la intersecția cu strada Michelangelo – strada 20 Decembrie 1989 până la intersecția cu strada Lenau (înainte de intrarea în parcarea de pe strada Lenau, care va fi deschisă, cu accesul nerestrictionat).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns