Fată de 14 ani, dată dispărută. Poliţia cere sprijinul populaţiei

Fată de 14 ani, dată dispărută. Poliţia cere sprijinul populaţiei

În data de 20 iulie 2021, poliţiştii au fost sesizaţi de către mama minorei Dăjic Simona Sidonia, în vârstă de 14 ani, despre faptul că în data de 18 iulie 2021, a plecat voluntar de la domiciliu (Petrila, judeţul Hunedoara) și nu a mai revenit.

La momentul plecării, minora purta următoarele accesorii de vestimentație: o pereche de pantaloni din stofa de culoare verde , tricou mulat pe corp de culoare negru si o pereche de adidași negru cu albastru marca Nike.

Semnalmente: înălţime 1.65 m, greutate de aproximativ 70 kg, ochii căprui, păr vopsit negru (natural fiind blondă), lung până la nivelul coatelor, forma feței alungită, bărbia rotundă. Nu prezintă semne particulare.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care fost dată în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Fată de 14 ani, dată dispărută. Poliţia cere sprijinul populaţiei

Lasă un răspuns