Micii baschetbaliști din Timişoara se pregătesc pentru marea performanţă

Micii baschetbaliști din Timişoara se pregătesc pentru marea performanţă

Cea de-a doua ediție a „MP Sport Skills Development Camp” a început la complexul sportiv „Banu Sport”. Evenimentul, unul care pune accent pe individualizarea tinerilor jucători de baschet, este organizat de clubul MP Sport, în colaborare cu SCM Timișoara. Camp-ul menționat se adresează sportivilor din categoriile de vârstă U18-U15 și U14-U10 care doresc să își perfecționeze jocul.

Echipa tehnică îi are în componență pe Radenko Toroman (coordonator/antrenor), Sergiu Pașca, Alexandru Miron, Aref Kaed-Bey, Petru Czmor, Diana Lupu (antrenori) și Paul Miron (specialist în nutriție). Directorul tehnic al camp-ului, Dragan Petricevici, nu a putut fi prezent, acesta recuperându-se după o intervenție chirurgicală.

„MP Sport Skills Development Camp” se desfășoară cu respectarea regulilor de distanțare fizică. Au fost formate cinci grupe, fiecare urmând să efectueze câte două antrenamente pe zi. Evenimentul de la sala „Banu Sport” se va încheia sâmbătă, când este programată premirea participanților. Tot atunci va avea loc și un seminar de nutriție susținut de Paul Miron.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns