Momente de cumpănă pentru Poli Timişoara

poli dinamo 1

La începutul acestui sezon al Ligii I, puțini erau cei care îi dădeau vreo șansă lui Poli, părerea aproape unanimă fiind că alb-violeții lui Ionuț Popa nu vor putea recupera nici măcar cele 14 puncte de penalizare cu care s-a pornit la drum.

CITEŞTE ŞI: Om de afaceri din Timişoara, ucis cu mai multe lovituri de cuţit de către concubina sa

Jucătorii au strâns însă din dinți și, după mai multe salturi în gol, au început să vină și punctele, Timișoara fotbalistică aflându-se în prezent la nivelul zero. Greu a fost, dar extrem de greu va fi și de-acum înainte.

Din sezonul regulat au mai rămas doar 11 etape în care violeții trebuie să dea tot atât de multe examene ale maturității, pentru a nu intra în play-off cu mâna aproape goală, ceea ce ar însemna o misiune practic imposibilă privind rămânerea pe prima scenă.

Cert este însă faptul că Poli nu s-a făcut până acum de râs, ba dimpotrivă, a dovedit îndrăzneală și determinare, victoriile obținute împotriva formațiilor CSU Craiova, Viitorul Constanța sau CSM Poli Iași dovedindu-ne că există o fundație relativ solidă pe care se pot clădi măcar speranțe. După o frumoasă serie victorioasă, au venit și două înfrângeri consecutive, cu Botoșaniul și Dinamo, care au afectat probabil destul de serios moralul jucătorilor.

Nu este însă prea mult timp de meditat, pentru că urmează un extrem de dificil careu de meciuri, cu trei deplasări mai mult decât incomode, la Pandurii, Craiova și CFR Cluj, cu o scurtă ”escală” la Timișoara, unde va poposi campioana Astra Giurgiu. Abia după aceste jocuri ne vom putea edifica mai bine în ce ape înotăm.

Până una-alta, și conducerea executivă a clubului va avea un examen foarte greu, pentru că trebuie să scoată până la sfârșitul acestei luni o sumă deloc mică în condițiile financiare actuale (100.000 de euro), pentru a achita o tranșă agenției de impresariat care a mediat transferul lui Pedro Henrique la Poli. În caz contrar, echipa violetă va suferi o nouă penalitate, de trei puncte (vor urma și altele, peste încă trei luni), și vom ajunge din nou de unde am plecat…

Foto: Adrian Pîclişan


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Momente de cumpănă pentru Poli Timişoara

  1. chiar daca a pierdut in ultimile doua intalnirii ,Poli a jucat bine ,jucatorii trebuie sa-si pastreze increderea in ei ,ca vor veni si rezultatele .Urez conducerii echipei si in special antrenorului ,bafta si inspiratie in alcatuirea echipei pt. a castiga ,desi eu as vrea mai multi tinerii debutanti in echipa cu dorinta mare de afirmare ,dar Dvs Dl. Popa ,cu siguranata stiti mult mai multe decat un infocat polist de cateva decenii bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *