A modificat rezervorul maşinii pentru a putea ascunde ţigări (FOTO)

contrabanda 1

Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I – ITPF Timişoata au confiscat, în urma unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului cu produse accizabile, 480 de pachete cu ţigări netimbrate.

tigariŢigările, de provenienţă magazine duty-free, au fost descoperite ascunse într-un autoturism al cărui rezervor de combustibil fusese special modificat pentru traficul ilicit cu ţigări de contrabandă.

În ziua de 22.03.2016, ora 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, s-a prezentat pentru a intra in România cetăţeanul român G.Florin, în vârstă de 36 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Seat.

În baza unor date şi informaţii deţinute la nivelul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I şi observând starea de agitaţie a şoferului autoturismului, agenţii au solicitat efectuarea unui control amănunţit de către inspectorii Biroului Vamal.

Oamenii legii a descoperit, ascunsă în rezervorul special modificat al autoturismului, 480 de pachete cu ţigări marca „Marble”, de provenienţă magazine duty-free. Bărbatul în cauză nu a declarat cantitatea de ţigări, încercând să o sustragă de la controlul vamal.

Tutunul a fost confiscat, iar G. Florin a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei şi confiscarea autoturismului până la plata amenzii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *