Modificări în circulația unor mijloace de transport în comun din Timișoara

Modificări în circulația unor mijloace de transport în comun din Timișoara

Modificări în circulația unor mijloace de transport în comun din Timișoara

Zilele următoare, în circulația unor mijloace de transport în comun din Timișoara vor interveni unele modificări.

Astfel, ca urmare a desfăşurării Marşului Pride TM, în data de 02.07.2022, în intervalul orar 16:30 – 17:15, pe traseul bulevardul Revoluţiei – Podul Decebal – bulevardul 3 August se va restricţiona accesul tuturor vehiculelor pe prima banda de circulaţie.

Din acest motiv, mijloacele de transport care tranzitează zona Podului Decebal spre bulevardul 3 August vor staţiona pe perioada când participanţii la marş vor traversa podul.

CITEȘTE ȘI: Cât costă benzina și motorina azi, 1 iulie, în staţiile din Timişoara şi din ţară. Ce benzinării au aplicat reducerea prețului

De asemenea, troleibuzele de pe linia 16 vor circula pe traseul liniei 15 (dus – întors), între Poșta Mare și Complexul Studențesc, în data de 3 iulie, între orele 08:00 – 18:00.

Duminică, în intervalul orar amintit, va avea loc evenimentul automobilistic „Marele Premiu al Municipiului Timișoara”, motiv pentru care se închide traficul rutier în parcarea din Piața Iancu Huniade (Modex), pe bulevardul I.C. Brătianu până la intersecția cu strada Michelangelo și pe strada 20 Decembrie 1989 până la intersecția cu strada Nicolaus Lenau.

Totodată, avand în vedere executarea lucrărilor la Pasajul Inferior Solventul, la intersecţia străzilor Calea Bogdăneştilor, Casian Munteanu şi Barierei, începand cu data de 04.07.2022, traseul liniei 5 va suferi mici modificări în zona respectivă.

Legatura dintre Calea Bogdăneştilor şi Strada Cireşului se va face prin Strada Războieni, atât dus, cât şi întors.

Va fi suspendată perechea de staţii “Ronaţ” (la blocuri), iar staţiile-pereche “Cireşului” vor fi relocate la colţul parcului, sensul spre Strada C.A. Rosetti şi pe Strada Cireşului înainte de intersecţia cu Strada Războieni, sensul spre Piaţa 700.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns