MacBook Air este cel mai bine vândut laptop din lume. Și acum Apple l-a făcut și mai bun!

MacBook Air este cel mai bine vândut laptop din lume. Și acum Apple l-a făcut și mai bun!

În timp ce zvonurile preziceau deja că printre noile produse de la WWDC 2022 se va număra și ceva hardware, îndoielile au fost risipite la începutul lunii iunie, când Apple a prezentat noul MacBook Air cu chip M2.

 

Un laptop care este acum mult mai interesant

Un MacBook Air nou, complet reproiectat, care merge dincolo de chip-ul M1. Un computer care vine să îmbunătățească cel mai bine vândut notebook din lume, fiind mai puternic, mai subțire, cu un ecran Liquid Retina de 13,6 inci, cameră FaceTime HD 1080p, sistem audio cu patru difuzoare, baterie cu o autonomie de până la 18 ore și încărcător MagSafe.

„Suntem încântați să integrăm noul nostru chip M2 în cele mai populare două notebook-uri din lume – MacBook Air și MacBook Pro de 13 inchi”, a declarat Greg Joswiak, vicepreședinte senior al departamentului Worldwide Marketing al Apple.

„Reproiectat în jurul chip-ului M2, MacBook Air este mai subțire, mai rapid și mai ușor, are un ecran mai mare, o cameră mai bună și o autonomie a bateriei de o zi întreagă și este disponibil în patru finisaje elegante. Crearea unui notebook cu un design atât de subțire și ușor, fără ventilator, care să reunească această combinație de performanță și caracteristici este posibilă doar cu chip-urile Apple.

M2 este, de asemenea, integrat în MacBook Pro de 13 inchi pentru a îmbunătăți și mai mult cel mai ușor notebook de business cu performanțe incredibile, accelerare ProRes, până la 24 GB de memorie și până la 20 de ore de autonomie a bateriei”.

Noul MacBook Air vine în patru culori: silver, space gray, midnight și starlight. Și se alătură MacBook Pro de 14 și 16 inchi, precum și nou introdusului MacBook Pro de 13 inchi cu M2, pentru a completa familia MacBook.

MacBook Air 13 este cel mai bine vandut notebook din lume din mai multe motive. Performanțele sale și echilibrul cost/performanță sunt două dintre acestea. Prin această actualizare, Apple actualizează un computer care este destinat succesului. Cu o putere sporită a M2, o cameră mai bună, un ecran mai mare și un design complet reînnoit, acesta este un MacBook Air foarte interesant.

Noutățile nu se opresc, însă, aici. La doar câteva zile de când Apple a prezentat noul MacBook Air, cu noul chip M2 și un design moștenit de la cele mai puternice MacBook Pro, au sosit ultimele noutăți despre versiunea care va fi lansată anul viitor. Potrivit lui Mark Gurman de la Bloomberg, compania din Cupertino intenționează să lanseze o versiune mai mare a celui mai bine vândut laptop din lume. Dar asta nu e tot: se lucrează și la un laptop de 12 inchi.

Jurnalistul menționat mai sus precizează că Apple lucrează la un MacBook Air de 15 inchi, care ar păstra designul modelului recent lansat, de 13 inchi. Detaliile referitoare la posibilele sale caracteristici sunt practic inexistente; se menționează doar că ar fi puțin mai lat decât versiunea de 13,6”, lucru care se datorează în mod logic creșterii dimensiunii ecranului.

Interesant este faptul că, inițial, compania din Cupertino ar fi avut ca obiectiv inițial să îl prezinte anul acesta. Cu toate acestea, au ales să amâne lansarea și să se concentreze pe reproiectarea versiunii cu chip M2, care a fost prezentată în cadrul keynote-ului de deschidere a WWDC 2022.

Ceea ce este cu adevărat surprinzător este că, potrivit lui Gurman, Apple lucrează și la un nou model de laptop. Acesta ar urma să includă un ecran de 12 inchi, dar ar putea trece mai mult de un an până când îl vom vedea pe piață; se pare că californienii își propun să îl lanseze între sfârșitul anului 2023 și începutul anului 2024.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns