Cât costă benzina și motorina azi, 1 iulie, în staţiile din Timişoara şi din ţară. Ce benzinării au aplicat reducerea prețului

Cât costă benzina și motorina azi, 1 iulie, în staţiile din Timişoara şi din ţară. Ce benzinării au aplicat reducerea prețului

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a prezentat, vineri, imagini cu benzinării care au redus preţul la carburanţi. „Carburanţi mai ieftini! Vreau să le mulţumesc tuturor companiilor care s-au conformat voluntar”, spune ministrul pe Facebook. Începând de astăzi, la un plin de 50 de litri de carburant, şoferii ar trebui să economisească în jur de 25 de lei. Asta dacă benzinăriile aplică prevederile Ordonanţei Guvernului, conform observatornews.ro.

Teoretic, începând de astăzi benzina şi motorina ar trebui să ne coste mai puţin decât ieri.

Lista completă cu preţurile carburanţilor, la 1 iulie 2022, în Timişoara dar şi în alte oraşe ale ţării poate fi verificată online pe Monitorul Preţurilor.

CITEŞTE ŞI: Pensionarii cu venituri mai mici de 2.000 de lei vor primi ajutor financiar de 700 de lei, în iulie

Compensarea preţului la carburant este voluntară. Asta înseamnă cu nu toate benzinăriile sunt obligate să aplice reducerea de 50 de bani. Şi chiar dacă o fac, cei mai mulţi şoferi consideră acest ajutor din partea Guvernului o „bătaie de joc”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns