Modernizările de la Spitalul Județean Timişoara continuă

Consiliul Județean Timiș a suportat financiar toate reparațiile efectuate în cursul acestui an la Spitalul Județean Timișoara.

”Au fost vizate toate secțiile: neurologie, neurochirurgie, chirurgie vasculară, cardiologie, diabet și toate cele trei secții de chirurgie. Totodată au fost reamenajate și morga unității sanitare și secția de sterilizare. Lângă amfiteatre am deschis un șantier pentru a ne extinde cu o garderobă și un spațiu pentru arhivă. În plus, compartimentul de Explorări funcționale se va muta la Imunologie, secție care funcționează în prezent la Oncogen”, a precizat Marius Craina, managerul unității sanitare

Potrivit acestuia, mai multe lucrări au fost efectuate și la Clinica Bega. ”Am schimbat toate geamurile și ușile, înlocuindu-le cu tâmplărie de tip termopan și suntem în procedură de renovare a saloanelor. Am făcut reparații și la două săli de operație și am reamenajat o parte din demisol”, a adăugat managerul.

Schimbarea la față a celui mai mare spital din vestul țării va continua și în cursul anului viitor. ”La sfârșitul lui 2017, cel târziu în 2018, întreg spațiul va fi renovat complet. În anul ce urmează dorim mutarea laboratorului în fosta bucătărie, devenită nefuncțională după ce am decis să asigurăm hrana bolnavilor în sistem de catering. Continuăm, de asemenea, extinderea la Politraumatologie. Mai avem de modernizat câteva săli la Blocul operator. În prima parte a anului viitor, vom demara lucrările pentru amenajarea compartimentului de transplant renal”, a mai afirmat Marius Craina.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns