Modernizarea merge mai departe într-o comună timişeană

traian vuia 1

Lucrările de investiții publice din mediul rural, în funcție de amploarea lor, au două moduri principale de finanțare. Primul, din surse atrase (fonduri europene sau guvernamentale), în cazul investițiilor de infrastructură și utilități, iar al doilea, bugetul local pentru cele de mai mică anvergură.

Comuna Traian Vuia are rezolvată în mare parte infrastructura rutieră din localități și alimentarea cu apă, iar acum se concentrează pe canalizare, investiție derulată deocamdată în localitatea Traian Vuia, pentru care este asigurată finanțarea prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Urmează licitația și vor începe lucrările. Un alt proiect destinat extinderii rețelei de canalizare în satele aparținătoare va fi depus în vederea obținerii de fonduri. Acestea sunt obiectivele momentului la capitolul investiții mari.

Cele de mai mică anvergură, susținute financiar din bugetul local, se referă la realizarea unui nou cămin cultural în satul Susani, la asfaltări la Surducu Mic, unde au mai rămas de modernizat câteva legături și capete de străzi și la amenajarea și dotarea câte unui loc de joacă în fiecare dintre cele șase sate al comunei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *