Un timişorean şi-a pus capăt zilelor pe autostrada Lugoj-Timişoara. Înainte de a se sinucide, şi-a sunat soţia

Omul şi-a pus capăt zilelor, pe autostrada A1, într-un mod care i-a şocat până şi pe poliţişti. Trupul neînsufleţit a fost găsit pe prima bandă a drumului de mare viteză, în direcţia de mers spre Timişoara.

Citește și: Video șocant! Accident mortal surprins de o cameră de bord. Unde poate duce o depășire neregulamentară

Din primele cercetări făcute de oamenii legii rezultă faptul că bărbatul s-a aruncat în faţa maşinilor, nefiind exclus să fi sărit chiar de pe podul care traversează autostrada şi care leagă DN6 de localitatea Şanoviţa.

CITEŞTE ŞI: Mașina unui jurnalist timişorean, incendiată intenţionat

Poliţiştii au găsit pe pod încălţămintea bărbatului, dar şi câteva sticle. Odată ce victima a fost identificată, oamenii legii au aflat că aceasta este din Timişoara, astfel că i-au anunţat familia.

Soţia victimei le-a spus poliţiştilor că se aştepta ca soţul ei să fie găsit mort dupa ce a văzut acasă un bilet de adio.

CITEŞTE ŞI: Apariţie surpriză pe o cameră de supraveghere a traficului. Video

De asemenea, înainte să îşi pună capăt zilelor şi-a sunat soţia. Poliţiştii au demarat la locul tragediei o anchetă urmând să se stabilească clar împrejurările în care a survenit decesul.

Bărbatul era tată a doi copii. Circulaţia pe autostrada Lugoj-Timişoara a fost blocată pe sensul spre Timişoara cât timp au fost făcute cercetările de către poliţişti, scrie lugojinfo.ro.

0 Comments

No Comment.