Un timişorean şi-a pus capăt zilelor pe autostrada Lugoj-Timişoara. Înainte de a se sinucide, şi-a sunat soţia

sinucidere autostrada 1

Omul şi-a pus capăt zilelor, pe autostrada A1, într-un mod care i-a şocat până şi pe poliţişti. Trupul neînsufleţit a fost găsit pe prima bandă a drumului de mare viteză, în direcţia de mers spre Timişoara.

Citește și: Video șocant! Accident mortal surprins de o cameră de bord. Unde poate duce o depășire neregulamentară

Din primele cercetări făcute de oamenii legii rezultă faptul că bărbatul s-a aruncat în faţa maşinilor, nefiind exclus să fi sărit chiar de pe podul care traversează autostrada şi care leagă DN6 de localitatea Şanoviţa.

CITEŞTE ŞI: Mașina unui jurnalist timişorean, incendiată intenţionat

Poliţiştii au găsit pe pod încălţămintea bărbatului, dar şi câteva sticle. Odată ce victima a fost identificată, oamenii legii au aflat că aceasta este din Timişoara, astfel că i-au anunţat familia.

Soţia victimei le-a spus poliţiştilor că se aştepta ca soţul ei să fie găsit mort dupa ce a văzut acasă un bilet de adio.

CITEŞTE ŞI: Apariţie surpriză pe o cameră de supraveghere a traficului. Video

De asemenea, înainte să îşi pună capăt zilelor şi-a sunat soţia. Poliţiştii au demarat la locul tragediei o anchetă urmând să se stabilească clar împrejurările în care a survenit decesul.

Bărbatul era tată a doi copii. Circulaţia pe autostrada Lugoj-Timişoara a fost blocată pe sensul spre Timişoara cât timp au fost făcute cercetările de către poliţişti, scrie lugojinfo.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *