Model „influencer” filmat în timp ce aruncă scaune de la etajul 45 al unui hotel din Canada (Video)

Marcella Zoia

O tânără de 19 ani, model influencer pe Instagram, a fost filmată în timp ce aruncă două scaune de pe balconul unui hotel din Toronto, Canada. Marcella Zoia a aruncat scaunele de la etajul 45 al hotelului, direct în trafic.

După ce imaginile au fost publicate şi ulterior viralizate spre revolta internauţilor, poliţiştii canadieni au intrat pe fir şi aud eschis o anchetă.

Cu ajutorul publicului, oamenii legii au identificat-o pe Marcella Zoia, în vârstă de 19 ani şi i-au cerut să se predea.

Zoia a fost acuzată pentru acte care pot pune în pericol viaţa, pentru nerespectarea normelor de conduită într-un hotel şi pentru distrugerea proprietăţilor private într-un hotel.

Scaunele au fost aruncate chiar în zona intrării în unitatea de cazare, dar nu au fost, din fericire, raportate incidente. Nimeni nu a fost rănit.

Tânăra a fost eliberată pe cauţiune, fiind obligată să plătească 2.000 de dolari canadieni şi i s-a rodonat să se mute înapoi cu mama ei.

De asemenea i s-a interzis să mai întreţină vreun contact cu vreunul dintre cele patru persoane care erau de asemenea de faţă în momentul incidentului.

„Este stânjenită de ce s-a întâmplat. Şi-ar dori să nu fi făcut acest gest. Desigur, nu şi-ar dori să rănească vreodată pe cineva”, a spus Greg Leslie, avocatul ei.

Leslie a spus că înțelege furia publică pe care a provocat-o, că este sub presiune, mai ales că oamenii îi caută pe ceilalți implicați.

Contesa David Hopkinson a spus că apartamentul era închiriat pe termen scurt, conform The Guardian.

Purtătorul de cuvânt al companiei Airbnb, Ben Breit, a declarat că cei din companie au ajuns la poliția din Toronto pentru a oferi toate detaliile necesare în investigația lor, „a oricăror persoane implicate în acest act dezonorant”.

„Rămânem indignați de nerespectarea flagrantă a siguranței comunității afișate în video”, a spus Breit. „Nu avem nici o dovadă în acest moment pentru a sugera că acuzatul a fost vreodată un utilizator Airbnb, dar am suspendat contul oaspetei cu o rezervare la clădire în așteptarea unei revizuiri suplimentare”.

„Sper doar ca oamenii să înveţe din această întâmplare. Acesta este un comportament iresponsabil inacceptabil”, a spus primarul din Toronto, John Tory. „Nu a fost doar o distracţie deplasată. A fost un comportament extrem de iresponsabil care ar fi putut provoca vătămări grave și moarte.”, scrie observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *