Modalități noi de plată a pașapoartelor

cadou

Conform Ordonanței de Urgență 152/31.08.2020 pentru modificarea unor acte normative în vederea extinderii categoriilor de plăți care pot fi efectuate prin intermediul Sistemului național de plăți on line – publicată în Monitorul Oficial 802/1.09.2020, activitatea de încasare a contravalorii pașapoartelor electronice și a pașapoartelor simple temporare este preluată de către Compania Națională Imprimeria Națională S.A.

Astfel, începând de astăzi (2.09), încasarea contravalorii pașapoartelor electronice și a pașapoartelor simple temporare se face în conturile Companiei Naționale Imprimeria Națională S.A., deschise la CEC BANK S.A. Documentele de plată emise anterior datei de 2 septembrie rămâ valabile pentru depunerea cererilor pentru pașapoarte.

Totodată, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, în perioada 2-6 septembrie 2020 Instituția Prefectului județul Timiș încasează, în continuare, contravaloarea pașapoartelor prin casieriile proprii și/sau conturile deschise la Trezorerie, iar aceste documente de plată sunt valabile pentru depunerea cererilor pentru eliberarea pașapoartelor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.