Mobilizare uriaşă pe Autostrada Lugoj-Deva! Ce se întâmplă

Drumarii anunță mobilizare maximă pe lotul al treilea al viitoarei autostrăzi Lugoj – Deva, unde cele mai complexe lucrări au loc în zona Holdea, punctul cel mai înalt al traseului, situat la limita dintre județele Timiș şi Hunedoara.

Citeşte şi: Nu ai „medical”, mai iei un „salar”!

„La descărcarea Holdea se lucrează la capacitate maximă. S-a finalizat infrastructura viitorului pasaj de la km 56+505, s-au montat și sudat grinzile metalice, s-au montat predalele, s-a făcut armarea în placa de suprabetonare și trotuare, iar săptămâna viitoare se preconizează că se va turna placa de suprabetonare. Antreprenorul lucrează și la relocarea DN 68A, la rampele de acces și la viitorul sens giratoriu de la Holdea”, a informat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

Citeşte şi: Veşti proaste pentru bugetari! Din 2018 îşi pot lua adio de la bonurile de masă

Contractul pentru proiectarea şi execuţia autostrăzii Lugoj –Deva, Lotul 3 (km 56+220 – km 77+361 – lot 3), a fost semnat acum patru ani… CNADNR a atribuit lucrările asocierii Teloxim Con – Comsa – Aldesa Construcciones – Arcadis Eurometudes, valoarea contractului fiind de 579,93 milioane de lei, fără TVA, din care 492,94 milioane de lei din fonduri europene. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în la finele lui noiembrie 2013, cu termen de finalizare 30 de luni…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.