Moartea misterioasă a unui luptător de MMA. Rămășițele lui au fost găsite în pădure, la 2 ani după ce a dispărut

Moartea misterioasă a unui luptător de MMA. Rămășițele lui au fost găsite în pădure, la 2 ani după ce a dispărut

Poliția din Branson, Missouri, a identificat rămășițele lui David Koenig, un luptător de MMA (arte marțiale mixte), care a fost dat dispărut în urmă cu aproape doi ani.

CITEȘTE ȘI: Cum a ajuns Busu să prezinte rubrica meteo: „N-au mai avut ce să-mi dea de lucru”

 Rămășițele au fost găsite săptămâna trecută, într-o pădure, de un bărbat care căuta coarne de cerb, a anunțat poliția, citată de CNN.

Anchetatorii au găsit în zonă unele dintre bunurile personale ale bărbatului, iar un medic stomatolog a confirmat că este vorba de Koenig, care avea 25 de ani la data dispariției. Koenig a fost văzut ultima dată pe data de 8 februarie 2020 și a fost dat dispărut în luna martie.

„Suntem devastați”, a spus mama lui, Tracy Koenig, într-o declarație pentru CNN. „Deși Dave era dispărut de 22 de luni, asta nu simplifică lucrurile. Ceea ce simțim acum este o durere de nedescris”, a mai spus ea.

Femeia se teme că fiul ei a fost ucis, însă criminaliștii încă nu au emis nicio ipoteză.

Medicul legist nu a găsit nicio traumă în timpul unei prime examinări și nicio dovadă că tânărul ar fi fost victima unui act violent. Însă cauza morții încă nu a fost stabilită, iar anchetatorii lucrează în acest sens.

După ce Koenig a fost dat dispărut, poliția din Branson l-a căutat intens, fiind făcute chiar și săpături în mai multe zone. Apropiații l-au descris pe Koenig ca pe un om mare cu o inimă și mai mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *