Cum a ajuns Busu să prezinte rubrica meteo: „N-au mai avut ce să-mi dea de lucru”

Cum a ajuns Busu să prezinte rubrica meteo: „N-au mai avut ce să-mi dea de lucru”

Până să ajungă faimos, cel mai cunoscut prezentator de la rubrica meteo Florin Busuioc sau Busu a fost nevoit să lucreze în orașul său natal Hunedoara, la fostul Combinat Siderurgic.

CITEȘTE ȘI: Kosovo declară starea de urgenţă energetică. Situație dramatică pentru mii de locuitori

Florin Busuioc a intrat în televiziune după ‘90, când a prezentat la TVR 1 emisiunea Tip Top Minitop, apoi a venit la PRO tv. Câțiva ani a făcut dublaje pentru desene animate, a fost voice over la emisiuni, a scris toate imnurile de 1 decembrie ale postului de televiziune, apoi a început să prezinte rubrica meteo.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu’”cu Silviu Petcu și Alexandru ZobFlorin Busuioc (59 ani) a povestit cum a ajuns să prezinte rubrica meteo de la PRO tv.

Florin Busuioc s-a născut în Hunedoara. Înainte să ajungă cunoscut ca prezentator de emisiuni și de meteo, vedeta PRO tv-ului a lucrat inclusiv în fostul Combinat Siderurgic Hunedoara (acum ArcelorMittal Hunedoara): „ca să ajung la cocserie, mă trezeam la cinci dimineața (…) Cocsarul lua cărbuni cu lopata și îi arunca în cuptor la temperaturi foarte mari.

N-am avut parte de această îndeletnicire pentru că din momentul în care am ajuns acolo, șeful direct m-a luat și mi-a zis să facem cartea de onoare a cocseriei pentru că știa că le am cu desenele. După vreo două luni, m-a chemat de la sindicat la atelierul de pictură să facem lozinci”, a mai explicat el la podcast.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *