Miștourile de la Colterm continuă

Primăria Timișoara, eliminată de la masa credală în insolvența Colterm. „O decizie absurdă și inexplicabilă”, acuză edilii

Societatea de termoficare timișoreană Colterm a informat, dimineață, că din cauza complexității lucrărilor de reparații la rețelele de apă caldă și căldură, apărute în cursul zilei de duminică, o parte dintre imobilele arondate punctelor termice nu au putut fi alimentate cu apă caldă și căldură.

CITEȘTE ȘI: Motoare turate lângă stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara 

„În prezent, echipele Colterm sunt pe teren și lucrează pentru remdierea următoarelor avarii: PT 25 – Zona C. Aradului – avarie la conducta de apă caldă, imobilul e pe Calea Aradului nr. 8; PT 83 – Zona C. Șagului – avarie la conducta de încălzire. Sunt afectate imobilele de pe străzile Muzicescu, Onoarei, Intrarea Sabinei. În prezent  se lucrează la înlocuirea a șase metri de rețea; PT 22 – Zona Take Ionescu – avarie la conducta de apă caldă.

Afectează imobilele de pe str. Cărvunarilor (nr. 2, 4 și 9), str. Zurobara (nr. 2 și 8), str. Olimpiadei (nr. 11); PT 55 – Zona Averescu, nr. 61 – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele de pe străzile Averescu, Martirilor și Mihai Apro; PT 92 – Zona Orion, nr. 24 – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele situate pe străzile Orion, Balmoș și Constantin Prezan.

Echipele Colterm fac toate eforturile ca reparațiile să fie finalizate cât mai repede, astfel ca, până în această după-amiază, la ora 16, toate aceste lucrări să fie finalizate și toți consumatorii să beneficieze de apă caldă și căldură. Reamintim clienților noștri că, în prezent, furnizarea încălzirii din punctele termice se realizează la temperatura de 36 de grade”, au precizat reprezentanții societății.

Această din urmă precizare se repetă după ce, în 30 octombrie, Colterm a anunțat: „În prezent, furnizarea încălzirii din punctele termice se realizează la temperatura de 35 de grade, urmând ca în cursul acestei seri aceasta să crească la 36 de grade”.

Creșterea de un grad a temperaturii care pleacă din punctele termice, precum și incapacitatea Colterm de a remedia avariile anunțate nu fac decât să continue miștoul pe care autoritățile îl fac de cei peste 100.000 de timișoreni afectați de bâlbele lor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Miștourile de la Colterm continuă

  1. Nu mai aveți muncitori?De ce? Ia-ți dat afară și acum a rămas mai mult personal tesa pe salarii foarte mari (obraznice). Unde s-a mai pomenit să fie personal tesa 60-70 la%mai mult ca și muncitori???
     

Lasă un răspuns