Motoare turate lângă stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara

auto 8

Duminică va avea loc la Timișoara, în parcarea de pe strada Arieș, etapa a 9-a din Campionatul de Automobilism și Karting Timiș, în organizarea Asociației Auto Club Rally Timiș. Competiția va fi una de genul circuit viteză.

CITEȘTE ȘI: Fotbal – Liga Elitelor: Ripensia, dublă calificare în play-off

„Grand Prix – Cupa Timișoara” este o etapă de tradiție extrem de agreată de sportivi și de spectatori, anunță organizatorii. Concursul va începe la ora 10,01 și va avea patru secțiuni, fiecare cu două manșe: circuit viteză, drift, eco-karting electric și moto karting. Festivitatea de premiere va fi oficiată imediat după încheierea competiției.

„Ambițiile și andrenalina cresc la maximum, ținând cont că este posibil să fie ultima etapă din campionatul 2021, în funcție de evoluția pandemiei, bătălia pentru podiumuri fiind pe ultima sută de metri, ceea ce anunță o prezență de marcă și un spectacol sportiv de excepție.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor legale aflate în vigoare împotriva răspândirii coronavirusului. Circulația și parcarea de pe strada Arieș vor fi închise duminică între orele 8 și 16. Sunt rugați cei care au autoturismele parcate în această zonă să le mute”, au transmis organizatorii de la Asociația Auto Club Rally Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns