Conferință pentru popularizarea unui instrument de finanțare care va aduce un miliard de euro în vestul țării

economic

Elaborarea Programului Operațional Regional (POR) Vest 2021-2027, instrument de finanțare prin care județelor Timiș, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara li se vor aloca peste un miliard de euro,  se apropie de final. În acest context, Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest și Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România – ROREG organizează vineri, 5 noiembrie, începând cu ora 10, conferința ”Viitorul Regiunii Vest – Fă-ți vocea auzită!”.

CITEȘTE ȘI: Miștourile de la Colterm continuă

”Locuitorii Regiunii Vest, reprezentații instituțiilor și administrațiilor publice, ai mediilor de afaceri și de cercetare, precum și ai ONG-urilor, sunt invitați să cunoască mai bine prioritățile, provocările și oportunitățile de finanțare prin POR Vest 2021-2027 și, pe de altă parte, să își prezinte nevoile în ceea ce privește dezvoltarea regiunii, astfel încât acestea să se poată regăsi cât mai adecvat în viitoarele finanțări disponibile.

Scopul ADR Vest este de a asigura transparență în elaborarea noului program de finanțare, precum și implicarea cetățenilor, a societății civile și a potențialilor beneficiari. ADR Vest își propune să identifice împreună cu aceștia soluții care să facă regiunea inovatoare, digitalizată, verde, conectată, educată și mai atractivă pentru cetățeni.

Conferința va avea loc în format online. Participarea la eveniment se realizează pe bază de înscriere prealabilă la următorul link: https://zoom.us/webinar/register/WN_WGFUUIl3Sjq2w9OlbFlk_A. Actuala versiune de lucru a POR Vest 2021-2027 poate fi consultată pe site-ul ADR Vest (www.adrvest.ro). Pentru informaţii suplimentare, nu ezitați să ne contactaţi: telefon/fax 0256.491.923, e-mail – [email protected]”, transmite ADR Vest.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns