Misterul beciului din Balta Verde

De ceva vreme încoace, președintele asociației de proprietari dintr-un bloc de garsoniere de pe strada Balta Verde din Timișoara încearcă să obțină sprijinul autorităților pentru lămurirea unor aspecte neclare privindu-l pe unul dintre locatari, însă răspunsurile primite dinspre primărie îl lasă tot în ceață.

Articolul complet, din care veţi afla că asociaţia a sesizat ilegalitatea, dar tot ea a fost pedepsită (?!), îl puteţi citi în ziarul “Renaşterea bănăţeană” de marţi, 6 octombrie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Misterul beciului din Balta Verde

 1. Normal ca e pedepsita tot asociatia atat timp cat domnul FIAT cui ii apartine minunatul beci sapat la fundatia blocului si construit un balcon fara autorizatie deasupra are fiul angajat al primariei Timisoara si protejat al domnilor colegi directorasi in aceeasi institutie ca doar merg impreuna la pescuit si vanatoare cu masinile primariei si probabil si cu bani pentru deplasiri decontati tot de primarie.Intrebatil pe CIUPA parca asa il cheama.Beciul e construit din 2009-2010.Toti care au incercat sa faca ceva legal in privinta acestuia au fost amenintati de fiul domnului FIAT cu diverse.

 2. am cateva intrebari pt.ziaristul?,care a fost la fata locului:
  1.de ce ai refuzat sa arati legitimatia de ziarist??
  2.de ce de cand sa mutat V.in bloc sunt numai probleme? (se leaga de orice si oricine)!
  3.ai fost in spatele blocului,sa vezi gunoiul care este sub nasul dlui.V??
  4.unde ai vazut tu in gradina masa?? (sunt 3 bancute ,atat)!
  si cateva clarificari: 1.imprejmuirea a fost facuta de Primarie in 2010 (la ca si cea de la blocul turn,de langa noi,in partea dinspre linia tramvaiului 5),la solicitarile celor 2 asociatii,pentru ca in zona veneau tot felul de persoane dubioase (boschetari),care i-si faceau nevoile langa bloc.
  2.de cand sa mutat V.,in bloc nu are loc de nimeni,face tot felul de reclamati peste tot si oricui,si atunci e normal ca nimeni nu mai vrea sa-l bage in seama!
  3.am fost de fata cand au fost pompieri in control,iar dl.colonel care a fost la fata locului a constatat ca nu este nici o problema pentru pompieri in cazul unui eveniment,caile de acces nu sunt blocate,chiar a laudat
  gradina din fata blocului!- tot el a spus ca-l stie pe dl.V,care a facut mai multe reclamatii,aiurea la ei!!
  4.casa de curent nu are ce sa cauta la 1m,de blloc! – asta nu vede adminstratorul?
  5.de ce adminstratorul,a verificat apometrele din bloc abia anul asta,cand i-am spus de anul trecut?,nu,el prefera sa platim noi pierderi,desi acestea nu sunt!!
  6.nu ia interzis nimeni dlui.V.sa vina si el in gradina,dar fiind un om care se exclude singur din comunitate,e normal sa nu-l bage nimeni in seama!
  si o ultima intrebare: dl.ziarist cu cati dintre locatari a mai stat de vorba,in ziua respectiva??
  e greu sa urci cateva scari si sa bati la usa,pentru a afla si alte pareri despre aceasta situatie!
  P.S.anonimus,exact ca si numele,esti „nima-n drum si plin de prau”!!

Lasă un răspuns