Misiune economică în SUA, pregătită de CCIAT

new york

Firmele timișene sunt invitate la o nouă misiune economică multisectorială în Statele Unite ale Americii.

Acţiunea este pusă la cale de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș şi va avea loc în perioada 7- 17 noiembrie, la New York și Miami.

Obiectivul major al misiunii economice este intensificarea relaţiilor comercial-economice româno-americane, identificarea de noi posibilităţi de afaceri, stabilirea de contacte directe de colaborare cu oameni de afaceri americani.

În acest scop, vor fi organizate întâlniri „business to business”, în funcţie de interesul exprimat al participanţilor. Oamenii de afaceri doritori de participare vor avea asigurată asistenţă din partea CCIAT, pe perioada desfăşurării misiunii.

Termenul-limită de confirmare a participării este luni, 15 aprilie. Informații suplimentare și înscrieri, la tel. 0372.185.285, e-mail: mailto:[email protected], persoana de contact fiind Stana Stoianov, director al Departamentului de Relații Economice cu Mediul de Afaceri din cadrul CCIAT.

La misiunile economice organizate în ultimii doi ani de CCIAT în SUA, mai exact la New York, Las Vegas și Los Angeles, au luat parte 26 de firme timișene.

FOTO: musement.com


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *