Om la apă, în urma unui vaporaș de-al lui Robu (video)

caiac1

„Există condiții să se practice în paralel și sportul, nu sunt valurile așa de mari să se răstoarne aceste ambarcațiuni”, susținea Nicolae Robu, în octombrie anul trecut, cu ocazia demarării transportului public cu vaporașe pe Bega.
caiac si vaporas
Luni, domnul primar a fost contrazis de realitate: valurile produse de unul dintre hidrobuzele Societății de Transport Public Timișoara (STPT) au răsturnat caiacul unui tânăr sportiv aflat în plin antrenament.

Din fericire, puștiul a scăpat doar cu sperietura și cu o repriză forțată de înot, iar lucrurile vor continua la fel, cu vaporașele coabitând cu caiacele, pe principiul „să fie bine, ca să nu fie rău”.

Primăria își vede vaporașele alunecând pe Bega, iar practicanții celui mai vechi sport din Timișoara – canotajul – zic „merci” că sunt tolerați să se antreneze pe canal…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Om la apă, în urma unui vaporaș de-al lui Robu (video)

  1. Nici unde in lume nu coabiteaza aceste doua elemente. Don Susanu ar trebui sa verifice si STPT/ul apropo de vaporase. Sunt mai mult decat sigu ca sunt bube cu sutele legat de aceasta activitate. Maine poimaine vom vedea suspendat transportul public acvatic in timisoara, si vom fi nevoiti sa ne construim metrou…

  2. Numai minciuni și acuzații postate aiurea, întâi verificați care este adevărul adevărat și pe urma faceți acuzații mai ales dacă nu a-ți fi fost în momentul acela la locul faptei, induceți lumea în eroare degeaba, tipic românesc.

  3. M-am dat si eu cu barca pe lac si au trecut barci (mari) cu motor in viteza pe langa, au facut valuri mai mari decat lighenele plutitoare de pe Bega. Am avut grija, n-am patit nimic, nu am aparut in ziar, desi nu sunt „sportiv de performanta”.

    1. Bravo, si din cauza asta sa asteptam linistiti ziua in care vreun caiacist incepator se rastoarna, in fata unui vaporetto de data asta, si cu alte consecinte. Fiindca si tu te-ai rasturnat candva si n-ai patit nimic, ca tu esti meserias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *