Bărbatul care și-a decapitat victima cu drujba, trimis în judecată

crima sanandrei

În luna ianuarie, o crimă groaznică a îngrozit comunitatea din Sânandrei., Inculpatul M.D.S. având asupra sa o drujbă, s-a dus la imobilul în care locuia victima L.M.C., cu scopul de a o ucide din răzbunare, din răzbunare. Cu drujba a pătruns fără drept în locuința victimei prin distrugerea ușii de la intrare.

CITEȘTE ȘI: Schimbări oficiale privind tichetele de masă şi voucherele de vacanță. Decizia a apărut în Monitorul Oficial

După ce inculpatul a intrat în locuință, victima L.M.C., care în acele momente dormea, s-a trezit, iar când l-a văzut pe inculpat în locuință, a sărit pe geamul unei camere și a fugit în grădina din spatele imobilului, împreună cu fiul său minor L.F.A. Inculpatul a alergat în urmărirea victimei, a ajuns-o și, cu acea drujbă, a ucis victima, tăind-o în zona gâtului, a capului, a membrelor superioare, precum și în alte zone ale corpului.

CITEȘTE ȘI: Bărbat ajuns în stare critică la spital după ce i-a fost crăpat capul cu un topor și a fost împuns în piept cu furca

Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș din data de 8 aprilie s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului M.D.S. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat cu premeditare și cruzimi, distrugere, violare de domiciliu și loviri sau alte violențe.

Probatoriul administrat în cauză în cursul urmăririi penale a relevat că și fiul victimei, în incercarea de a se salva a fost nevoit să escaladeze gardul grădinii, iar în cădere a suferit o fractură la gamba piciorului stâng, leziune traumatică care necesită 60 (șaizeci) de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Dosarul a fost trimis spre competență soluţionare Tribunalului Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *