Minunea care nu a durat. Bărbatul salvat cu greu după ce a fost îngropat de viu a murit

Veste teribilă în cazul bărbatului peste care s-a prăbușit un mal de pământ. După o operațiune dramatică de salvare, el a fost scos la suprafață, în viață. Din păcate, traumatismele suferite l-au răpus și omul s-a stins din viață la spital.

CITEȘTE ȘI: Filmul unei salvări la limită. Bărbat îngropat de viu, scos la suprafață după momente dramatice. Video!

Bărbatul de 54 de ani, care a fost scos în viață, decătre pompierii din Arad de sub pământ, după 8 ore de misiune extremă, a murit în cursul nopții de marți către miercuri, în timp ce era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Decesul a survenit din cauza leziunilor organelor interne, generate de presiunea cu care pământul i-a cuprins corpul, scrie realitateadearad.net

Bărbatul lucra, luni după masă, la extinderea rețelei de canalizare din comuna Gurahonț, la cca 111 km de municipiul Arad, când un mal de pământ s-a prăbușit peste el. Localnicii au sunat la 112. Mai multe echipaje de medici, paramedici și pompieri au ajuns imediat la fața locului. Misiunea a fost cu atât mai complicată cu cât bărbatul este tatăl unui pompier, care era prezent la locul misiunii.

Inspectoratul Teritorial de Muncă și Poliția continuă cercetările în acest caz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Minunea care nu a durat. Bărbatul salvat cu greu după ce a fost îngropat de viu a murit

Lasă un răspuns