Minoră dispărută. Dacă o vedeţi, sunaţi imediat la 112!

Minoră dispărută. Dacă o vedeţi, sunaţi imediat la 112!

Minoră dispărută. Dacă o vedeţi, sunaţi imediat la 112!

La data de 23 iunie 2023, în jurul orei 12:45, Poliția Stațiunii Geoagiu a fost sesizată  de un bărbat din localitate cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, PAUL ALEXANDRA-ROXANA (foto), în noaptea de 23.06.2023, în jurul orei 1:00, a plecat voluntar de la locuința mamei acestuia, situată în cartierul Muzicanților, din orașul Geoagiu, iar de atunci nu a mai putut lua legătura cu minora, a transmis IPJ Hunedoara.

De asemenea, bărbatul a precizat că fiica sa ar fi plecat de la locuință cu un prieten,  însă nu a putut furniza detalii cu privire la articolele de îmbrăcăminte purtate de minoră.

„Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării minorei, care a fost dată în urmărire națională. Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile anchetei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, a comunicat IPJ Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Protejata ministrului sănătății încurcă grav borcanele la Timișoara

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *