Ministrul Transporturilor: Circulație fără restricții de viteză pe autostrada Lugoj-Deva, de miercuri seara

autostrada 46

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că începând de miercuri seara se va putea circula fără restricții de viteză pe autostrada Lugoj-Deva, între nodul Ilia şi nodul Holdea. 

CITEȘTE ȘI: După cutremurul devastator din Croația, un nou dezastru a lovit Europa astăzi. Casele oamenilor au fost înghițite de pământ

Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook, acolo unde Cătălin Drulă a precizat că în urma unei analize făcute de specialiștii specialiștii companiei de drumuri și de poliția rutieră s-a ajuns la concluzia că se șoferii pot circula cu viteza maximă admisă pe acest sector de drum.

„Am o veste bună de la Ministerul Transporturilor. Pe autostrada Lugoj-Deva, lot 3, între nodul Ilia și nodul Holdea se va circula începând din această seară FĂRĂ RESTRICȚIA DE VITEZĂ de 80km/h care a fost impusă timp de mai bine de un an (din 23 decembrie 2019, de la inaugurare) pe acești 21 de km. Specialiștii companiei de drumuri și poliția rutieră au ajuns la concluzia, după monitorizare, că starea autostrăzii permite circulația în siguranță la viteza constructivă. Mă bucur că din această seară vom putea circula pe acest sector de autostradă cu 130km/h”, a scris Ministrul Transporturilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *