Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, fotografiat fără mască pe holurile Parlamentului / Răzvan Cherecheș: Sunt profund șocat

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, fotografiat fără mască pe holurile Parlamentului / Răzvan Cherecheș: Sunt profund șocat
Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni fără mască de protecţie, pe holurile Parlamentului, relatează Ştirile Pro TV. Fostul consilier din Ministerul Sănătății Răzvan Cherecheş a distribuit știrea, declarându-se „profund şocat”, conform HotNews.ro.
Conform sursei citate, Voiculescu a fost surprins aproximativ 20 de minute fără masca de protecție, timp în care a vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi.
La un moment dat, el a fost invitat într-unul dintre birourile parlamentare de către unul dintre colegii săi de la USR-PLUS. În timp ce se îndrepta către acest birou, reporterii Știrilor Pro TV au încercat să obțină de la el un punct de vedere, însă ministrul Sănătății – care între timp își pusese masca – și-a continuat drumul, refuzând să stea de vorbă cu ei.
Expertul în politici de sănătate publică Răzvan Cherecheș a distribuit știrea, cu mesajul:
  • „sunt profund șocat!
  • este inadmisibil ca ministrul sănătății să dea un astfel de exemplu în plin val 3, cu secțiile de terapie intensivă aglomerate, cu restricții majore (unele exagerate – vezi ora 18:00 pentru supermarketuri)!
  • nu am cuvinte …”

Reacția lui Voiculescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, spune, după ce a fost fotografiat fără mască de protecție pe holurile Parlamentului, că și-a dat jos masca pentru a fi auzit mai bine într-o conferință video și pentru că îi era sete: „fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate”.

„Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură. Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete – pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă. Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu. La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, fotografiat fără mască pe holurile Parlamentului / Răzvan Cherecheș: Sunt profund șocat

Lasă un răspuns