Ministrul Sănătăţii a cerut control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa

Tătaru îi va propune lui Cîțu vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii de persoane

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a solicitat, miercuri, reprezentanţilor Inspecţiei Sanitare de Stat (ISS) să demareze de urgenţă un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşita, ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public privind modul în care sunt trataţi pacienţii din cadrul Secţiei de boli infecţioase.

CITEȘTE ȘI: Mitropolia Banatului a donat o jumătate de kilometru de cearșafuri de unică folosință Spitalului Militar de Campanie din Timișoara

Conform unui comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis AGERPRES, Inspecţia Sanitară de Stat va verifica condiţiile în care se acordă asistenţa medicală, precum şi respectarea circuitelor şi a protocoalelor medicale în vigoare.

Ministerul Sănătăţii va demara un control şi la Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin pentru a verifica modul în care reprezentanţii acestei instituţii şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu în acest caz.

Conducerea Ministerului Sănătăţii a solicitat reprezentanţilor Consiliul Judeţean Caraş-Severin, în subordinea căruia se află Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, să ia măsurile necesare pentru remedierea de urgenţă a deficienţelor, precizează sursa citată.

În spaţiul public au apărut imagini din interiorul Secţiei de boli Infecţioase a Spitalului Judeţean din Reşiţa, cu mizerie şi pacienţi lăsaţi pe jos


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ministrul Sănătăţii a cerut control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa

  1. De ce tătarul de serviciul al sănătății naționale, a covizilor și carbonizarilor în masă nu și-a deplasat carcasa din dotare la Reșița? E tot în România, acolo se vorbește românește, nu e nevoie nici de interpret și nici de pașaport !
    Vai de țara asta încăpută pe mâna șpăgarilor și politrucilor de carton!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *